Weblap verseny: Az év honlapja 2016

A távmunkások közül nagyon sokan foglalkoznak weboldalakkal. Nem csak tartalomfeltöltéssel, hanem az elkészítésével és üzemeltetésével is. A legegyszerűbb weboldalakat is néha muszáj hirdetni, mindenkinek szüksége van újabb látogatókra. Aki viszont már olyan mélységekben építi a weboldalát, hogy maga üzemelteti a napi többszáz, esetleg többezer látogatószámmal rendelkező weboldalát, ott már kötelező a népszerűsítés! Erre az egyik legjobb módszer, ha a szakmai elismerés reményében weblapunkat benevezzük egy versenyre.

Idén újra elindult a minden évben megrendezésre kerülő "Az év honlapja" Internetes verseny, ahová bárki benevezheti a weboldalát, akár magánszemély is. A verseny nyertese pénzt nem, de szakmai elismerést kap. Úgy gondolom, a weboldal tulajdonosoknak ez egy remek lehetőség, hogy weboldalukkal bemutatkozhassanak.

A verseny kezdőlapja: azevhonlapja.hu
Ami viszont számomra érthetetlen, az a nevezési díj, ami min. 19.000 Ft + ÁFA. Annak ellenére, hogy a versenyt nagyon jó ötletnek tartom, nem tudom, miért ne lehetne ez az összeg akár tízszer kevesebb? Szerintem akkor is sok, de akkor sokkal többen neveznének.

Ennek a versenynek van egy díjátadója is, amit a drágább nevezési díjak magukba foglalnak. Úgy gondolom, a díjátadó a hobbi oldal szerkesztők és a további pályázók közül sokakat nem érdekelne, többek között ezért sem értem a nevezési díj összegét.

Ennek az árnak a tizedéért biztos, hogy beneveznék, és valószínűleg vagyunk ezzel így egy páran! ...és akkor még szó nem esett a pénz jutalomról, vagy tárgy nyereményekről. A hobbi weboldal szerkesztők közül kikerülő nyertesek biztosan örülnének egy-egy laptopnak, okostelefonnak, vagy bárminek, ami a munkájukat segíti.

Ha van valakinek tapasztalata a fenti, vagy más weboldal versennyel kapcsolatban, örömmel olvasnám a véleményét! Esetleg ha tudtok olcsóbb weblapok megmérettetésére szánt online versenyt, kérlek, írjatok róla nekem! Előre is köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése