Blogolj és keress pénzt!

Az internetes pénzkeresés, és te:

Sokszor hallottál már mindenféle kecsegtető könnyűnek tűnő ajánlatról, mely gyarapíthatja a pénztárcádat? Még többször engedted el a füled mellett ezeket a felhívásokat? Most sem tudod miért is olvasd el ezt a cikket? Igen, igazad van! (Meglepődtél?)


Ha rákeresel a neten arra, hogy pénzkeresés bloggal, általában arról olvasni, hogy ossz meg reklámokat, továbbá figyelj oda, hogy gyakran, sok szakmai dolgot publikálj az oldaladon, brand építés, közösségi oldalak és még számtalan ehhez hasonló lerágott csont.

Valószínű ezeket már nagyon unod, de van még egy lehetőség a számodra, talán erről kevesebbet hallottál eddig, a RitArt BlogZone mást kínál neked.

Szeretsz írni, vagy csak van egy témád, hobbid, vagy céged, amivel kapcsolatos információkat szívesen osztanál meg másokkal?

Vannak barátaid, de sohasem érnek rá?

Vagy dolgoznak mikor te éppen szabad vagy?

Hidd el, sokakkal van ez így. Miért ne írhatnád ki magadból?

Rengetegen dolgoznak internet előtt, ha csak egy kis idejük van, szörfölgetnek a neten, nyilván a saját érdeklődésüknek megfelelő dolgokra keresnek rá, és hipp hopp már az oldaladon is vannak, és csatlakoznak a te virtuális szellemi szobádba, ahol lelkesen olvassák azokat a cikkeket, tudni valókat, amikről szeretnéd, hogy minél többen tudjanak.

Eddig tetszik? Akkor az még inkább a kedvedre lesz, hogy ezzel az anyagi javaidat is tudod növelni.

Szokták mondani, hogy több szem többet lát, ha szeretnéd, hogy szélesebb kör látogassa az oldalad, saját cikkeid mellé tegyél ki vendég cikkeket, melyeket kedvedre kiválogathatsz, legyen szó bármiről, amivel foglalkozol. Minél érdekesebb írásokat sikerül megjeleníts, annál többen fogják követni hétről hétre, napról napra a témáidat és meggyőződhetsz te is róla, hogy valóban működik az internetes pénzkeresés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése