I-say.com: kérdőívek kitöltése online

Az i-say.com a világ egyik vezető piackutató cégének (Ipsos) weboldala, ahol ingyenes regisztrációnkkal vállaljuk, hogy utalványokra beváltható pontokért kérdőíveket töltünk ki. A legújabb kérdőívekről a cég e-mailben értesítést küldd, amelyen keresztül nekiállhatunk a feladatnak otthonról, a számítógépről.

Az i-say felületén létrehozott fiókunkban továbbá nyomon követhetjük a kitöltött kérdőívekért kapott pontszámok történetét.

Az i-say.com kezdőoldala magyar nyelven
Az Ipsos az online kérdőívek kitöltéséért élelmiszerekre (és egyebekre) beváltható utalványt küldd postán 1000 vagy 2500 Ft értékben. Amint az 1000 Ft-os utalványra beváltható pontszámaink összejönnek, kérhetjük az utalványunkat, vagy tovább gyűjthetünk a 2500 Ft-os utalványért.

Én 2013-ban regisztráltam náluk, és eddig két alkalommal kaptam ilyen utalványt. Nem szakadtam bele a kérdőívek kitöltésébe, de ennek megfelelően az "anyagi függetlenségem" ideje sem jött még el, és vélhetően ettől nem is fog. ;)

Az i-say postán küldött étkezési utalványa
Ha ennek ellenére érdekel a zsebpénz keresésnek ez a formája, az i-say rendszeréhez úgy tudsz csatlakozni, hogy írsz nekem egy üzit a képernyő jobb oldalán, a Kapcsolatfelvételi űrlap segítségével. Kérlek, az üzenetedben írd meg, hogy melyik kérdőíves munkára szóló meghívót küldjem el neked! A leveledre amin tudok, válaszolok, és küldöm a meghívót! Trükközni fölösleges, mert egy háztartásból csak egy személy regisztrálhat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése