2016. január 11., hétfő

otthonrol.hu - gépelés, fordítás és hasonló otthoni feladatok

Az otthonrol.hu egy igazi távmunkahely. Ingyenes regisztrációt követően mindössze egy-egy vizsgát kell letenned az adott munkatípusokból. Ne ijedj meg, ez csupán egy teszt feladat elvégzése, a választott munkatípuson belül. A tesztfeladat semmivel sem nehezebb, mint az éles feladatok, és ha a tesztfeladatot sikeresen elvégzed, a cég engedélyezi számodra élesben is a munka végzést.
Az otthonrol.hu kezdőoldala
Ezek után mindössze egy e-mailt kell várnod, amiben megírják, ha van új, feldolgozásra váró munka. Az emailben a feladatok száma is látható, de sajnos rengetegen várnak ilyen emailt, úgyhogy a legtöbb esetben az elvégzendő feladatok száma lenullázódik, mire nekifogsz, vagy legalábbis nagyon gyorsan fogy.

Mivel csak olyan munkatípust végezhetsz, amiből levizsgáztál, ezért érdemes mindegyik tesztfeladaton átmenni, amit vállalnál, annyival is növeled az esélyét annak, hogy munkát kapj. Sajnos nagyon-nagyon keveset fizet, és ha hibázol, azt szigorúan levonják a fizetésedből, ami még tovább csonkítja az elvégzett feladatokért járó összeget.


A munkatípusok többek között: hanganyagok, kézzel írt dokumentumok gépelése, telefonos munkák, kutatómunka az Interneten, adatbázis építéséhez szükséges feladatok, valamint fordítási feladatok. Én eddig a gépelést próbáltam, a hanganyagok gépelése nem is olyan egyszerű feladat, hiszen rossz minőségű, háttérzajok környezetében felvett felvételekről van szó.

Ez a rendszer is úgy működik, mint a piackutató cégeknél a kérdőívezés. Nincs benne csalás, semmiért sem kell fizetni, és még kifogásolni való kisbetűs rész sincs, viszont ha nincs munka, akkor sajnos nincs munka. Mindent összevetve én használom, nekem tetszik ez a fajta munka, de sajnos nagyon kevés munkát kapok tőlük, mert eddig csak 2-3 féle vizsgán vagyok túl...

Ha kedvet kaptál, itt tudsz regisztrálni. Örömmel venném a tapasztalataidat, amennyiben te is regisztrálva vagy az oldalon, esetleg ha ismersz hasonlót!

1 megjegyzés:

  1. Engem mindig is nagyon érdekelt a Távmunka lehetőség néhányat ki is próbáltam ,de hamar rá kell döbbenni hogy Magyarországon ez még nincs ki fejlődve olyan szinten mint külföldön pl.Amerikában a Miniszter Elnök is támogatja a Távmunkát mint lehetőséget .Ezzel is segítve az anyukák család mellett otthonról könnyen végezhetősége miatt.Vannak olyan távmunka ajánlatok amelyek felelőtlen hangzatos ígéretek miatt elvesztik jelentőségüket.Jelenleg is benne vagyok ilyen üzleti lehetőségbe,de bevallom nem szeretek senkit becsapni.A termékek bemutatásával szeretek a realitás talaján maradni.Soha nem szabad mellébeszélni hagyom hogy az ügyfelem maga győződjön meg egy termék hatásáról,fontosságáról. Csak olyan terméket szeretek ajánlani amit én magam is ki próbáltam.Az összetételük miatt nem biztos,hogy ugyanazt a hatást váltja ki nálam mint másnál pl. vannak tisztítószerek,melyek nálam allergiát okoznak,de másnál nem. Ezért fordul elő hogy egy egy termék bemutatásával hamis dolgokat mondunk el,mert arra sem veszi az illető a fáradtságot hogy ki próbálja és a vevő becsapottnak érzi magát.Sok összetevője van egy Távmunkában végezhető munkában.Az összetétel a minőség az ár a jutalék kifizetés módja.Ezek nagymértékben befolyásolják a jövedelmi viszonyokat .

    VálaszTörlés