Marketagent.com - kérdőívezés online

A Marketagent kérdőíves, alkalmi távmunkát kínál regisztráltjainak, akiknek feladata emailben történő értesítést követően a lehető legrövidebb időn belül kitölteni a kapott kérdőívet.

A kérdőívek után euro centeknek megfelelő pontokat kapunk, amelyek összértéke ha eléri a kifizetési határt, vagyis a 2 eurót, akkor az összeget Paypal számlánkra utaltathatjuk. Érdemes azonban megvárni az utalással, amíg 15 eurónk jön össze, az alatt ugyanis 2% -ot levonnak a pénzünkből, gondolom kezelési költség, vagy hasonló címen.

Ennél a cégnél a kitöltött kérdőívek mellett új tagok beszervezéséért is kapunk 1 eurónak megfelelő pontot, amit csak akkor írnak jóvá, amikor az illető is kitölt egy kérdőívet.
A marketagent.com kezdőoldala
A regisztrációnkkor megadott érdeklődési köreink határozzák meg, hogy milyen témakörű, ill. mennyi kérdőívet kapunk, ill. nyilván a megbízások számától, amit a cég kap. Azért fontos, hogy minél több ember részt vegyen ebben a "távunkában", mert minél több ember tölti ki a kérdőíveket, annál pontosabb, részletesebb statisztikát tud a megbízott cég - ebben az esetben a Marketagent - produkálni.

A piackutató cégeket olykor különböző statisztikák, elemzések elkészítésével bízzák meg. Ekkor kapjuk meg mi a kérdőíveket, amiknél fontos, hogy őszintén válaszoljunk a kérdésekre, hiszen a megbízók később többek között ezen kérdőívek összesített eredményei alapján változtatnak, fejlesztenek, újítanak. Ha a kérdőíveket őszintén töltjük ki, azzal nem csak az ő munkájukat segítjük, de a legújabb szolgáltatásaikat is a mi - de legalábbis a többség - igényét figyelembe véve fejlesztik ki és vezetik be.

Figyelem! Ez nem havi fix fizetés! A Marketagenthez beérkező megbízások alapján kapjuk a kérdőíveket, amennyiben a megbízó által kért feltételeknek megfelelünk. Nem biztos, hogy mindig a velünk azonos neműek válaszaira kíváncsiak a megbízó cégek, de az is lehet, hogy a korosztályunk nem megfelelő. De azért néhány hetente jönnek a kérdőívek, amivel lehet egy kis zsebpénzt keresni!

Sose abból induljunk ki, amit egy ilyen cég által kereshetünk! Több piackutató cég is létezik, ha mindnek bedolgozunk, a keresett zsebpénzünk is többszöröződik!

A Marketagent otthonról végezhető, kérdőíves rendszerébe itt tudsz regisztrálni! (Ha nem működik a link, írj nekem a meghívóért!) Én nagyon szeretem, mert egyszerű a kezelése, átlátható a felülete és a pénz minden alkalommal 2-3 napon belül megérkezik.

1 megjegyzés: