2016. január 11., hétfő

A Skype, Messenger, Whatsapp után itt a fizetős Wowapp

Nemrég mindenki rákattant a Whatsapp nevű alkalmazásra, ami a Windows Messengerre, vagy a Skype-ra hasonlító okosság. A Whatsapp lényege, hogy azok az emberek, akik letöltik az alkalmazást az okostelefonjukra, vagy a számítógépükre, Internet segítségével ingyen telefonálhatnak és üzenhetnek egymásnak 1 évig. Az 1 év lejártát követően a szolgáltatásért állítólag olyan minimális összeget kell csak fizetni, hogy továbbra is megéri használni azt.

Telt-múlt az idő, és a Whatsapp olyan sikeresnek bizonyult, hogy már a cégek is foglalkozni kezdtek vele, pl. a Telenor bizonyos szolgáltatásaiban a Facebook és a Twitter mellett mostmár Whatsapp használatot is ígér, méghozzá korlátlanul.

De sajnos minden csoda három napig tart, így a Whatsapp máris riválisra talált! Méltó ellenfele, a Wowapp applikáció egy hozzá hasonló alkalmazás, amely fizet a használójának.

A Wowapp borítóképe az Interneten
Ha szeretnéd kipróbálni, itt tudsz regisztrálni. Én 2016. január 11-én regisztráltam, de nem várok tőle sokat, mert sajnos se a telefonálás, se a chat nem az erősségem...

Azért ha kedvet érzel, próbáld meg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése