2016. április 14., csütörtök

Vegyszermentes kutyasampon (a véleményedért) jöhet?

Kutya tulajdonos vagy?! Akkor mákod van! Most ugyanis egy apró, otthonról végezhető "feladatért" cserébe ingyen kipróbálhatsz egy speciális, vegyszermentes kutyasampont! Csupán egyetlen feladatot kell teljesítened, és tiéd a garantált termékminta! Hogy mi a feladat, azt az alábbiakban megtudhatod!

Itt a tavasz, zöldell a táj, és ilyenkor a kutyatulajdonosok egyre többet járnak ki kutyáikkal a szabadba. Nemrég a Foresto kullancs- és bolha riasztó nyakörvet lehetett tesztelni az egyik terméktesztelő weboldalon keresztül, most pedig egy speciális kutyasampont lehet kipróbálni!

Tavasszal a gazdiknak a kullancs elleni védekezés mellett a kutyák ápolására és tisztán tartására is nagyobb hangsúlyt kell fektetnie, mert a tavasz nem csak a színes virágokat és a zöld mezőt hozza el, hanem a polleneket, a toklászt, a bogáncsot, és még sorolhatnám a kellemetlenebbnél kellemetlenebb velejárókat, nem beszélve a májusi esőről, a sárról, stb.

A kutyát továbbá minden séta után érdemes alaposan átnézni a kullancsok miatt, többek között emiatt is hasznos a fürdetés az erdei séták után. Persze az sem mindegy, milyen gyakran mosdatjuk a négylábút, és mivel tesszük mindezt.

A Vesta International Kft. most képes és szöveges véleményedért cserébe korlátozott ideig, a készlet erejéig tesztelésre bocsájtja Faithful Friend termékét! Ez azt jelenti, hogy ingyen kapsz a kutyasamponból, cserébe az a dolgod, hogy megírd a véleményed, a tapasztalatod, képpel, vagy képekkel mellékelve.

A Faithful Friend kutyasampon termékminta itt kérhető, de ne késlekedj, hiszen ahogy fentebb is írtam, a lehetőség korlátozott! A teszt otthonról végezhető, de a termékmintát személyesen kell átvenni a forgalmazónál. Illetve házhoz is szállítják neked, ha így kéred, de ez esetben a 990 forintos szállítást ki kell fizetni.


Véleményem szerint érdemes lenne minden távmunkásnak kutyát tartania, mert a gép előtt ülve hajlamosak vagyunk ellustulni, elkényelmesedni. A korunkat megfertőző kütyük végett egyébként is nehezen szakítjuk meg a virtuális jelenlétünket, hát még, ha a távmunkásnak a munkát kell félbeszakítania!

Saját tapasztalat, hogy a távmunkás a gép előtt ülve észrevétlenül hízni kezd, a hízás pedig magával hozza a túlsúly következtében fellépő egészségügyi problémákat is. Márpedig ha az ember munkája a számítógépben van, akkor nehezen szakítja félbe! Magunk ügyes-bajos dolgaiért nehezen állunk fel a gép elől, de ha van egy kutyád, akiért felelős vagy, ő megtanít arra, hogy a virtuális világon túl is van élet! Érte kimozdulsz, észreveszed ismét a nap melegét, a virágzó fákat, a tavaszi szellőt és az élet értelmét...

Én már nagyon várom, hogy kipróbálhassam a Faithful Friend kutyasampont! Te próbáltad már? Kérlek, ha tesztelted, oszd meg velem a véleményed! Előre is köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése