2016. augusztus 17., szerda

Attól, hogy néha pizzát rendelsz, még főzhetsz utána!

Avagy ma már mindenre van megoldás


Emlékszem, kisiskolás koromban hányszor előfordult, hogy házi feladatként fogalmazást kaptunk és konkrét témáról kellett, vagy kellett volna írnunk. Ismerős a helyzet, amikor ülsz - akkor még - a papír előtt és nem tudsz írni semmit, nem jut eszedbe semmi, tulajdonképpen azt sem tudod, hogy állj neki? Milyen jó is lett volna akkor egy bolt, ahova betérsz, és elmondod, hogy mire van szükséged, majd veszel egy fogalmazást?
Hölgyeim és Uraim! Jelentjük: a bolt létezik. Van egy hely, ahol képzett szövegírók megrendelés alapján elkészítik számodra azt a cikket, szöveget vagy tartalmat, amire éppen szükséged van. Hiszen egy vállalkozás nagyon sok időt igényel, és miért kellene plusz dolgokkal foglalkoznod, amikor van más megoldás is.
Fotó: pixabay.com, bernswaelz
A jó szövegíró úgy bánik a szavakkal, kifejezésekkel, mint festő az ecsettel. Egy terméket, szolgáltatást a jó szöveg szinte becsomagolja, kiszínezi és élettel tölti meg. Márpedig a csomagoló anyagot sem kell magadnak készítened. Megmarad az időd arra, amit szívesen csinálsz, vagy amiből megélsz – jó esetben ez a kettő egy és ugyanaz – miközben a weboldalad, blogod működik és pénzt termel Neked.
Ha csak kedvtelésből írsz, akkor is lehetnek rosszabb napjaid, vagy elfoglaltabb lehetsz bizonyos időszakokban és jól jön a kész cikk, hogy a látogatóidnak azért ne okozz csalódást és megkapják a mindennapi új olvasnivalójukat. Olyan ez, mint amikor egy egyébként főzni szerető és tudó háziasszony időnként pizzát rendel vagy elmegy étterembe a párjával. Jó érzés, hogy eléd teszik készen és csöppet sem von le az élvezeti értékéből. Attól még máskor főzhetsz ismét Te a családodnak, igaz?
Hogy témánál maradjunk a puding próbája az evés, tehát kalandra fel, Kedves Bloggerek és weboldal Tulajdonosok, próbáljátok ki milyen jó érzés amikor akkor is van új tartalmad, amikor se időd, se kedved írni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése