2017. február 18., szombat

Vérnyomásmérő alkalmazás: ne higyj el mindent!

A távmunkások gyakran követik el azt a hibát, hogy hajnalokig dolgoznak. Ez kimerültséggel, álmatlansággal, vérnyomás ingadozással járhat, ezért érdemes kordában tartani a munkaidőt, ügyelni az egészségünkre és ha bármi gond van, véletlenül se bízzuk magunkat egy alkalmazásra!

Rengeteg hülyeség kering a net vérében, de ez mindent űberel! A netről nagyon sok netes alkalmazás tölthető le, de nem kell mindig mindent elhinni, amit olvasol! Léteznek pl. ún. "vérnyomásmérő alkalmazások", amiknél érdemes elolvasni a hozzászólásokat és értékeléseket!
A vérnyomásmérő alkalmazás leírásában található figyelmeztetés
A nyilvánvalóan kamu alkalmazás ötlete is elég bizarr, de az alkalmazás értékelései dermesztőek! Az emberek negatív értékeléseiben az áll, hogy a vérnyomásmérő alkalmazás nem megbízható, mert mindig más eredményt mutat. Sajnos nagyon sokan nem nézik meg, hogy pontosan mit töltenek le a telefonjaikra, ami azért szomorú, mert a biztonsági szakemberek évtizedek óta figyelmeztetnek arra, hogy adataink biztonságára lassan jobban kell ügyelnünk, mint a bejárati ajtóinkra...


Persze az alkalmazás készítőinek is nagy a felelőssége, hiszen egy beteg ember nem bízhatja magát akármilyen alkalmazásokra. A legjobb, ha nem senki nem támaszkodik 100%-osan a gépekre és a kütyükre, hiszen az akksi lemerülhet, az áram elmehet, agyunknak pedig enélkül is működnie kell!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése