2017. július 26., szerda

BrainActive Panel Hungary kérdőívek


Nemrég dícsértem a DataDiggers rendszerét. Július 19-én kaptam egy e-mailt tőlük, hogy csatlakozzak a BrainActive Panel Hungary rendszerhez, ahol még több kérdőívet ígérnek. Elég zavaros ez az e-mail, mivel magázva kezdődik, azután tegezve ér véget, azon kívül a tartalma sem egyértelmű. Első körben azt hittem, hogy megszűnt a DataDiggers, mivel a levelük úgy kezdődik:

"Köszönjük, hogy részese volt a DataDiggers panelnek..."

Aztán a furcsa fogalmazás miatt felmerült bennem, hogy nem-e csak kiegészül ezzel a lehetőséggel a vállalat tevékenysége?! Többszöri elolvasás után és a weboldalukon írtak alapján végül úgy tűnik, hogy a BrainActive Panel Hungary a DataDiggers új neve lett, vagyis a DataDiggers úgymond megszűnt. Abból következtetek erre, hogy jelenleg nem is működik a DataDiggers weboldala...

A BrainActive Panel kedzőoldala
Az új rendszerben 0 volt a pontszámom, amikor beléptem az emailben kapott jelszóval. Ha ez egy új rendszer, akkor érthető. Ha a DataDiggers, új néven, végülis akkor is, hiszen én épp most váltottam be a pontszámaimat. Bízom benne, hogy náluk is lesz bőven kérdőív, valamint hogy olyan akadálymentesen és gyorsan zajlik majd a kifizetés, mint az elődjénél történt.

Ezt az e-mailt kaptam:

"Kedves paneltag,
Köszönjük, hogy részese volt a DataDiggers panelnek, és segít nekünk abban, hogy olyan csodálatos partnerséget építsen, amely segít a körülöttünk lévő termékek és szolgáltatások alakjának és jellemzőinek megtervezésében. Ma szeretnénk meghívni Önt arra, hogy csatlakozzon a BrainActive új paneljéhez, amely még több felmérési lehetőséget és izgalmas jutalmat nyújt, könnyebb visszavonni és könnyebben használható. Ahogyan szoktál, a rendszer nagyon egyszerű: pénzt keresel közvetlenül a tagod számlájára minden sikeres felméréshez. Természetesen a csatlakozás 100% -ban ingyenes, és bármikor törölheti fiókját.
Az új belépési hitelesítő adatait a BrainActive panel tagjainak eléréséhez adja meg.
Látogasson el a tagportálra az alábbi linkre kattintva:[link]
A felhasználóneve: az email címed
Jelszavad: ********
Szeretnénk köszönetet mondani Önnek az aktív részvételért, és várom, hogy a közeljövőben ismét meghallgassák véleményét!
Üdvözlettel,BrainActive Panel Hungary"

Örömmel olvasnám a róluk szerzett tapasztalataitokat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése