everydayme.hu - termék tesztelés

Ha valaki munkanélküli, és munkát keres, minden kisebb lehetőségnek örül a gyakran reményvesztett munkakeresés közepette.

Erre kínál kiváló lehetőséget az everydayme.hu weboldal, ahol termékeket lehet tesztelni a sok szokásos terméktesztelő munkát ígérő apróhirdetésektől eltérő módon. Regisztrálni kell az oldalra, ahol egy rendkívül jó, a trendeket követő közösség ossza meg véleményét a különböző termékekről.

Kedvcsináló az everydayme.hu weboldalhoz
Itt egyetlen fillért sem fizet senki, ehelyett ingyenes termékminták kaphatsz, ha kérsz. Ismétlem, termékmintát. Vagyis ne várj kamionokat díszkísérettel a ház elé, se kedvenc márkáidat kartonszámra, mert ezen a közösségi weboldalon csupán apró csomagocskákat tudsz házhoz rendelni, cserébe örömmel veszik, ha értékeled az oldalon nem csak a kipróbált termékmintát, hanem azokat a márkákat is, amiről van valamilyen véleményed.

Az Everyday me hasonló a trnd.hu -hoz, a különbség a kettő között az, hogy az utóbbinál minden termék kampányánál be kell, hogy válogassanak a termék tesztelői közé, ami sajnos nem mindig jön össze. Náluk általában egy nagy doboznyi terméket küldenek ki postán, míg az Everyday me oldalon nem válogatnak tesztelőket, rajtad áll, hogy megrendeled-e a termékmintákat. Itt viszont csak egy "falatot" kapsz mindenből, hogy kipróbálhasd és véleményezhesd.

Az említett két oldal egyikén sem kell fizetni semmit. Se a belépésért, sem a kiküldött csomagért, semmiért. Nekik ez azért jó, mert óriási adatbázist építenek az önkéntes terméktesztelőkből, akiknek véleménye a legjobb módja valamit reklámozni...

Ha szeretnél néha a postaládádba egy-egy termékmintát, akkor regisztrálj itt az everydayme.hu-ra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése