2015. november 6., péntek

tsu.co és a hozzá fűzött reményeim

Nos. Csupán néhány napja vagyok fent a Tsu közösségi oldalán, és nem sokat tettem le az asztalra. De azért próbálom aktivizálni magam. Eddig csak centekig jutottam, de valószínűleg a legkevésbé sem vagyok olyan aktív, mint ahogy azt várnák tőlem a cú feltalálói. Vagyis, aki az okostelefonjával is nyomja, és hétköznapjainak történéseiről óráról-órára, de akár percről-percre beszámol, nekik valószínűleg ez a mutató mostanra többszörösét mutatná. Lássuk, hogy állok én:

A tsu.co fiók bankszámla részlege
Most legyintesz, mert mi neked az az 0.59 penny?! Én meg azt mondom, hogy (amennyiben tényleg kifizetik!), meglátjuk, ki nevet a végén! Meg kell dolgozni azért a pénzért, ahogy minden munkahelyen is meg kell dolgozni érte. Csakhogy itt szórakozva teheted mindezt, nem stresszben. Jónak kell lenni, kreatívnak, az egyszer biztos. De ha meg sem próbálja az ember?!

Nem tűnik olyan elérhetetlennek ez a dolog, mégis vannak kétségeim, amit folyamatosan próbálnak eloszlatni az újabb és újabb, meggyőzőnek tűnő felfedezések, és olvasottak. Pl.:

Ezzel a gombbal lehet átutalást kezdeményezni
A fenti képen az átutalás lehetőségét láthatjuk. Ez azt jelenti, hogy a Tsu közösségi oldalon keresett pénzedből átutalhatsz az ismerőseidnek. Érdekes, hogy erről kevesen írnak, pedig szerintem fontos részinformáció, ami a Tsu-t megintcsak elég kiemelkedővé teszi a többi közösségi oldalhoz képest...
(Nem árt tudni, hogy minden átutalás után 3% tranzakciós díjat vonnak le a Tsu számládról.)

Kipróbáltuk ezt az átutalásosdit, működik. Íme:


Már csak az kell, hogy a számok mögött valódi pénz legyen. Az első kifizetés után nem lesznek kétségeim, de addig még sok adatnak kell átmennie a Tsu rendszerén... Az eddigi tapasztalatokat örömmel venném, főleg azoktól, akiket már kifizettek! Kérlek, jelentkezzetek és biztassatok! Előre is köszönöm!

A cúra regisztrálni itt lehet: Tsu . Regisztrációkor kérlek, a Referrer Shortcode résznél hagyd meg ezt: "lulaki". Az esetleges kérdéseidre szívesen válaszolok, addig is reménykedem! Néhány komolyabb portál is foglalkozik már a Tsu jelenséggel, legyen itt néhány róla szóló cikk:
Kövess a Tsu-n is, segítek, ha elakadsz valahol! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése