2015. november 3., kedd

tsu.co - a Facebook új riválisa

Ez egyszer kivételt teszek és most egy olyan oldalról írok, ami még nem fizetett ki, de bizakodó vagyok. Ez egy közösségi oldal, ami a Facebookkal ellentétben pénzt fizet az aktív felhasználóinak. Most regisztráltam rá, még nincs tapasztalatom, így nem tudom, tartják-e a szavukat, de a magyar média még csak most kezd felfigyelni rá.

A bizalmam bennük, amiért erről az egy oldalról "kipróbálatlanul" is írni merészelek, abban rejlik, hogy nyilvánvalóan komoly vetélytársának érezheti őket a Facebook, ha mindent megtesz azért, hogy ne rajtuk keresztül gyarapodjon az új rivális.

A tsu.co közösségi oldal főoldala
Bevallom, kicsit tartok tőle, mert eddig csak annyit láttam, hogy 100 dollártól van a kifizetés, de azt még nem látom, hogy mivel tudom gyűjteni a málnát, csak az terjed a Neten, hogy az aktivításért fizetnek; igen, állítólag a "lájkolásért" is!

Az oldal egyébként hasonló a Facebookhoz, de szerintem áttekinthetőbb. Nincs annyi fölösleg, de mindent egyből megtalálsz, csak hozzá kell szokni, hogy mi hol van. Egy dolog biztos, ha igaz, amit ígérnek, az nem csak a közösségi média történetében lenne mérföldkő, hanem az Internet történetében is! Én nagyon kíváncsi vagyok, ezért regisztráltam!

Nos, aki szintén kedvet kapott, itt tud regisztrálni, de még egyszer ismétlem, nekem még nem fizettek, én is kezdő felhasználó vagyok! Viszont több ilyet nem osztok meg, minden más eddigi, és ezutáni posztomban csak és kizárólag olyan pénzkeresési lehetőségeket fogok ismertetni, amik nekem már fizettek. Ha szeretnél többet megtudni erről az új közösségi oldalról, íme a Tsu a Wikipédián!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése