A jófogás törli a hirdetésedet, ha nem fizetsz!

Az apród utódjaként működött olx-en egykor feladott hirdetéseinket hosszan tartó konkurenciaharc után akaratunk ellenére végül sajnos a jófogás szerezte meg. Képzelem, mennyi hirdetőt veszítenek el nap-mint-nap azzal az elődjeiktől eltérő hozzáállással, melynek értelmében minden hirdető csak egy jó fogás számukra, akikről bőrt lehet lenyúzni.

A jófogás ugyanis minden eddigi, és minden újonnan feladott hirdetést előbb-utóbb töröl, amennyiben a hirdető figyelmeztetéskor nem hosszabbítja azt meg. Mielőtt törölnék a hirdetéseinket, egy ilyen "barátságos" e-mail érkezik tőlük, melyben arról tájékoztatnak, hogy ha nem fizetsz, törlik a hirdetésed:
Az ingyenesen feladott hirdetésre érkező "szimpatikus" tájékoztatás

A hirdetések, vagyis a lehetséges összegek, amelyek befizetésével újra kikerülnek a hirdetéseink, 99 és 1200 forint közötti összegek közöttiek. Engem nem érdekel, hogy ezek "csak fillérek", hiszen ezért nem hirdetek már a vaterán sem.

Vannak emberek, akik épp ezen összegek értékében akarnak eladni valamit. Nekik sok kicsi sokra megy. Adjak fel egy hirdetést 1200 forintért, azután fizessem is ki ezt az összeget? Na nem! Vonjanak le tőlem 120 forintot az eladott termék után, ok! De hogy ilyen összegeket fizessek egy hirdető oldalnak, az ki van zárva!

Értem én, hogy nem minden hirdető oldalon ingyenes a hirdetés feladás, de azzal nem tudok megbékélni, hogy egy ingyenesen hirdető ügyfélkört vettek át, akiknek az egykor más cégnél feladott hirdetéseikből rendszeresen hasznot akarnak húzni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése