2016. február 17., szerda

Terméktesztelés: ha eddig gondolkodtál rajta, akkor most próbáld meg!

A terméktesztelés egy otthoni, alkalmi munka. Már írtam róla korábban itt és itt is. A terméktesztelő feladata különböző termékek otthoni, magáncélra történő tesztelése. Vagyis egy regisztrációt követően kapsz egy meghívót. Ha jelentkezel a meghívóban írt termék tesztelésére, a bizalmat megelőlegezve, megkapod ingyen (örökbe), otthoni használatra a termékeket, cserébe "le kell dolgoznod" az árát.

Ez így nem teljesen pontos, de így tudnám leginkább leírni. Gyakorlatilag kapsz egy csomagot, használd egészséggel, de ne feledkezz meg a feladóról, aki minél több képet, leírást, kritikát, stb. vár az ajándékért cserébe.

Miért jó ez?! Hogy neked miért jó, azt gondolom, nem kell ecsetelni. Nekik pedig azért, mert azt a reklámot, amibe eddig több milliót kellett befektetniük, ezzel a módszerrel sokkal olcsóbban kapják meg. Az ostoba szórólapok, a méregdrága óriásplakátok helyett a cég korlátozott számban közvetlenül a tesztelésre jelentkezőknek juttatja el a termékeit, akik amennyiben elégedettek, maguk fogják terjeszteni a termék jó hírét. Gyakorlatilag ez lenne a feladat is, de szigorúan őszintén kell megírni a termékről alkotott véleményt.

...és ami a jó hír: a Foresto nyakörv teszteléséről sajnos már lecsúsztál, de ha most regisztrálsz, akkor 2016. február 29. délig még jelentkezhetsz az Ariel mosópor + Lenor öblítő tesztre. Ha szeretnéd tesztelni ezeket a termékeket, vagyis ingyen hozzájutni ezekhez a termékekhez, írj nekem (képernyő, jobb, felső sarok, kapcsolatfelvételi űrlap), hogy szeretnél egy meghívót a trnd-re, és amint lehet, küldöm a meghívódat, amelynek segítségével regisztrálhatsz.

Ez egy fotó a terméktesztelés felhívásáról

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése