Maxapro.hu - újabb ígéretes apróhirdető oldal

Nagyon a bögyömbe van a jofogas.hu! Nem tudom elfogadni, hogy az elődjüknél ingyenes volt a hirdetés feladás, és a hosszabbítás is, ők meg milliókat keresnek a hirdetések hosszabbításával. Mert ugye ha nem hosszabbítod meg időben a feladott hirdetésedet, akkor törlik. Azzal semmi bajom, ha az eladott termékek után kellene kifizetni ilyen összegeket, de itt másról van szó...

Persze, hogy mindenki mondhatja, hogy mi az a pár fillér, amit ezért a szolgáltatásért elkérnek, de engem akkor is zavar, hogy az a sok kis 100 forint 10ezer ügyfélnél már egymillió forint!!! Ki tudja, hány nap alatt jön be nekik ez a bevétel, miközben egy 2014-es cikk szerint:

A lakosság több mint harmada számít már szegénynek

De hát miért is jó az bárkinek, ha ezek a szegény emberek megunt, használt dolgaikkal legalább az Interneten kereshetnek pár plusz forintot maguknak?! Valaki úgyis elveszi tőlük ugyebár...

Én lemondtam róluk és keresem az alternatívákat. Múltkor már írtam az apród ikertestvéréről, most pedig a maxapro ingyenes hirdetőoldalt szeretném bemutatni néhány szóban, mint az Interneten hirdetők új reményét!

A maxapro.hu főoldala. Egyszerű és légyegretörő
Bár a kezdőoldal először kicsit kezdetlegesnek tűnhet, a statisztikákban jó helye van ennek az oldalnak, ami nem utolsó szempont, ha az ember hirdetni szeretne valamit. Minél több látogatója van a hirdető oldalnak, a nagy számok arányában annál nagyobb az esélye annak, hogy a hirdetett áru elkel. (Ráadásul a maxapro most hirdeti is magát, így valószínűleg most még több a látogatójuk!)

Persze ehhez rövid, de lényegre törő, mindenre kitérő szöveget kell feltölteni a hirdetéshez, mellé jó minőségű képeket kell felrakni, és az érdeklődőknek a lehető leghamarabb érdemes válaszolni: így a hirdetések eredményessége természetesen rajtad is múlik!

A maxaprón meglepetésemre néhány kattintással fel tudtam tölteni a hirdetésemet ingyen, ami nem vett több időt igénybe, mint kb. 30 másodpercet! Egyszerű, és áttekinthető, nem kellett regisztrálnom 
sem, kérdés, sikerült-e felkeltenem a látogatók érdeklődését...

Ha a jófogás a te hirdetéseidet is törölte, helyette neked is ajánlom a maxapro.hu apróhirdető oldalt, ahol néhány másodperc alatt ingyen lehet hirdetést feladni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése