2016. február 10., szerda

Ez nem állásajánlat! De hátha érdekel!

Olyan tehetséges, kreatív, ugyanakkor lelkes szöveg írókat keresünk, akik szeretnek írni, és örömmel vennék, ha lehetőséget kapnának rá, hogy írásaik akár több ezer emberhez is eljussanak, hiszen a sokak által értékelt (lájkolt) cikkek referenciának sem utolsók!


A feladat gyakran kutatómunkával (Internetes keresés) párosul, hiszen a hiteles cikkekhez hiteles forrásokból származó információkra van szükség, amik alátámasztják a leírtakat. Ha ez sem tántorít el attól, hogy kipróbáld magad nálunk, és kedvet érzel a cikk íráshoz, várjuk jelentkezésed!


Cikkeidért az olvasók elismerésén túl a legaktívabb, legügyesebb szerzőinket igyekszünk alkalmanként apróságokkal is jutalmazni, de csak akkor jelentkezz, ha nem kifejezetten emiatt , hanem kedvtelésből írsz, és/vagy referenciát gyűjtesz, hiszen a jutalmazás csak alkalmanként történik, így azt sajnos nem tudjuk garantálni!


Amennyiben érdekel a lehetőség, kérlek, írd meg, milyen témákban tudnál nekünk cikket írni
az alábbi kategóriákon belül: Egészség, Gasztronómia, Kultúra, Sport, Természet, Történelem, Tudomány, Üdülés, Életmód.

Sajnos munkát nem tudunk adni, csak olyan személyeket és partnereket keresünk, akikkel kölcsönösen segítjük egymás munkáját. Bloggerek, cégek jelentkezését is várjuk! Jelentkezésedben kérjük, tüntesd fel, hogy beszélsz-e angolul! Jelentkezni a képernyő jobb oldalán található kapcsolatfelvételi űrlapon lehet! Várjuk leveled!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése