Kérdőívesek figyelem! Jó hírem van!

Az I-say újítása, hogy a náluk gyűjtött pontszámaidat az eddigi papír utalvány mellett most már PayPal számládra is kérheted. Ez azért nagyon jó hír, mert ezzel a beváltási lehetőséggel sokkal gyorsabb lesz a kifizetés: míg az utalvány küldése általában hetekig tartott, a PayPal fizetés máshol általában 1-2 munkanap, így gondolom, az I-say-nél se lesz ez másképp.

Az I-say kifizetéseket kezelő felülete
A beváltás egyébként 1700 ponttól lehetséges. Eddig ez az eddigi legmagasabb pontszám, amiért fizetnek, de ezért kapod a legtöbb pénzt tőlük. 10 Eurót! Ami annyit jelent, hogy jelenleg az I-say a második legjobban fizető kérdőíves cég, akit ismerek. (Az elsőről itt írtam.)

Az I-Say továbbá Trade to Travel címmel létrehozott a kifizetések között egy "tombola" lehetőséget is, amellyel utazást, vagy nagy értékű forint összeggel feltöltött bankkártyát lehet nyerni. Ezt a lehetőséget 200 pontért lehet megvásárolni.

Bevallom, ez utóbbi lehetőség engem nem érdekel, dolgozni sem csak "dolgozgatok", ezért a fizetés sem csak "hátha" legyen! A PayPal kifizetésnek viszont nagyon örültem, remélem, ti is!

Ha még nem regiztél az I-say kérdőív kitöltő weboldalra, kérj tőlem egy meghívót a képernyő jobb felső sarkában, a Kapcsolatfelvételi űrlap segítségével. Kérlek, az üzenetedben írd meg, hogy melyik kérdőíves munkára szóló meghívót küldjem el neked! A leveledre amin tudok, válaszolok, és küldöm a meghívót! Az I-say-ről korábban itt írtam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése