daedalusonline.eu - kérdőíves otthoni munka

A Daedalus Online kifizetési határa 10 euró, ami 1000 pont összegyűjtését takarja. Nekem eddig ennél a piackutató társaságnál jött össze a legkésőbb a kifizetési határ, igaz, arra már nem emlékszem, hányadikak voltak ők, akiknél regisztráltam.

Nem vagyok velük megelégedve. Olyan személyes adatokat kérnek, amit senki más, ugyanakkor nagyon lassú, és macerás a kifizetés. Van egy profilod ahová regisztrációt követően meg kell adnod a kért adatokat. Én ezt hiányosan adtam meg, ezért nem kaptam meg a kifizetést. Sajnos ráadásul későn vettem észre, így valszeg saját magamnak okoztam a felesleges macerát.

Amikor megérdeklődtem, hogy hogyan juthatnék hozzá a pénzemhez, azt írták vissza e-mailben, hogy adjam meg az adataimat egy válasz e-mailben. Nekem ez már időhúzásnak tűnt, de belementem a játékba, és megadtam másodszor is az adataimat. Végül másodszori érdeklődésemre átutalták a pénzt, de ennyire nyögve-nyelősen még egy cég sem fizetett ki, mint ők...

Csak azért foglalkozom velük, mert a 10 euró több, mint 3000 ft, így ők a második legjobban fizetők a szntén kérdőíves jtnpanel után.
A Daedalus Online kezdőlapja
Kifizetési információk a Daedalus Online profilodban

Amikor eléred a kifizetési határt, elég macerásnak tűnik, hogy kérvényezned kell a kifizetést, de ez valójában csupán egy gombnyomás, miután megadtál minden olyan adatodat, amit a felületen ki kell tölteni. A személyes adatokat a profilodban tudod megadni, ahol számunkra még ismeretlen, nemzetközileg használt adatokat kell beírni az űrlapra. Érdemes megnézni a Daedalus Online weboldalán a GYIK menüpontot, ahol választ találsz minden ilyen kérdéseidre.

Az IBAN és egyéb olyan számoktól, amit kérnek, nem kell megijedni, mert az említett GYIK-ban minden le van írva. Az IBAN szám valójában a bankszámlaszámod nemzetközi formátuma. Ez azt jelenti, hogy a szokásos 3x8 számjegyű bankszámlaszámod elé további négy karaktert kell beírni. Ennyi az IBAN számod.

Először az ország azonosító HU betűket, azután pedig egy két számjegyű ellenőrzőszámot, amit a bankod weboldalán találsz. Az IBAN tehát HU00 00000000 00000000 00000000, mely számsort elektronikusan szóköz nélkül kell leírni. Ezen kívül a személyi számodat, a bankod nevét, székhelyét, és a személyi igazolványszámodat kell megadni, a többi egyértelmű. (A személyi szám nem azonos a személyi igazolvány számoddal. Az előbbi a lakcím kártyádon van feltüntetve.)

Ha elérted az 1000 pontot (10 euró), kérni kell a kifizetést azon a felületen, ahol a pontszámaid fel vannak tüntetve. Amennyiben pár napon belül nem kapod meg sem a pénzt, sem visszajelzést, érdemes e-mailt írni a cégnek, én is ezt tettem. Aki nem szereti a macerát, nekik a többi kérdőívezős céget szívesebben ajánlom, de azért a Daedalus Online is fizet, csak győzd kivárni!

Azért ha mégis kedvet kaptál, és szeretnéd az ő kérdőíveiket is kitölteni, kérlek, írj nekem egy levelet a képernyő jobb oldalán látható kapcsolatfelvételi űrlap segítségével a meghívóért! Kérlek, a leveledben mindenképpen tüntesd fel ezt: "daedalus". Köszönöm!

Ha elakadnál, írj, és próbálok segíteni! Örömmel olvasnám más tapasztalatit is a Daedalus kapcsán! Köszönöm!

10 megjegyzés:

  1. semmit nem lehet a (pontok gyűjtési) és kifizetési kifizetés kérési panelon. Csak azt látom mennyi az össze gyűlt pont, igaz rendszeresen változtatják (csökkentik). Kifizetést adatok kitöltése nem lehetséges. Szerintem csalók és a kapott juttatást lenyúlják.Én megigényeltem volna 1440.pontok után járó eurót 2016. 11.11-én azóta halott a panelem :( Úgy döntöttem nem csak a Magyar de a Román média hatóságnál is jelentem őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Detto! Csak nekem 32 euróval lógnak és válaszra se méltatnak ezek a.... tetvek! Jelentem én is őket. Mit képzelnek?

      Törlés
    2. Én is most keresgélem, hogyan lehet kikényszeríteni a fizetést, de nem tudom sajnos.

      Törlés
    3. Én sem tudtam beváltani a pontokat!!

      Törlés
  2. Egy pontos elérhetőséget tud valaki írni nekem erre a címre ahol tudok reklamálni a pontbeváltás miatt? zti112@freemail.hu Előrre is köszönöm ha írna valaki! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. survey_hu@daedalusonline.eu
      sok sikert...én most írtam nekik harmadszor, szarnak rám

      Törlés
  3. Szia Névtelen! Inkább ide írom, hátha mást is érdekel: http://en.daedalusonline.eu/contact
    Ott találod az email címüket. Kérlek, jelentkezz majd a saját tapasztalataiddal! Előre is köszönöm mindenki nevében! :)

    VálaszTörlés
  4. Sajna nekem sem fizetnek már Február óta, és amióta reklamáltam már kérdőívek sem jönnek. Minden adatom meg van nekik, már 2* fizettek, igaz, rájuk kellett írnom (akkor 1 nap múlva jött a válasz.) Szóval, úgy tűnik kamu lesz az oldal. Ha fizetnek, írok ide egyből, de eddig átverésbe hajlik.

    VálaszTörlés
  5. 2016 novemberben kértem ki az addig összegyűlt 11 eurót, de sokáig semmi nem történt. Idén áprilisban kaptam egy e-mailt, hogy adjam meg újra az adataimat. Megírtam, hogy ez már megtörtént kb. fél éve, de azért újra megadtam mindent és kértem, hogy ne csak a 11, hanem az időközben összegyűlt 20 eurót küldjék. Ezután újra semmi... Ma (2017.08.02) jött egy e-mail a PayPal-tól, hogy megkaptam 27 EUR-t. Úgy tűnik mégis fizetnek és még egy évet sem kellett várni rá...

    "Last payment request 24/11/2016 04:05
    Last payment sent 02/08/2017 12:00"

    VálaszTörlés