2016. május 20., péntek

Eddig tartott a Vodafone Affiliate programja...

Ma kaptam egy e-mailt:
"Tájékoztatunk, hogy a Vodafone Affiliate Programot 2016. május 20-át követően nem üzemeltetjük tovább."
Vagyis a Vodafone affiliate programja mától megszűnik. A kifizetési határ náluk 20e forint volt, de én még nem értem el ezt az összeget. Semmi gond, hiszen a levelükben a jutalékról is tájékoztatnak, mivel nekem azt írták, hogy elindították a kifizetést, gondolom, mindenkinél megtörténik a kifizetés a húszezer forint alatt is.

Ami érdekes, hogy, semmi magyarázat nem volt az e-mailben, ahogyan a Vodafone weboldalán sem, ahol időközben szintén kikerült a tájékoztató:

Ennyi volt - Vodafone Affiliate Program
A tájékoztatás a program végéről korrekt volt, és félreérthetetlen, ha a pénzt megkapjuk, akkor ilyen szempontból is tartják magukat az Általános Szerződési Feltételekben leírtakhoz, de olyan rövid időt kaptunk a program használatára, hogy nem tudom, más mennyit kereshetett vele, én kemény kettőezer forintot "kaszáltam".

Az Általános Szerződési Feltételekben található átkattintás, és a PPC alapú, stb. kattintások után fizethető jutalékig el sem jutottam, csak az eladások után számoltak nekem pár forintot:

Ennyi jutott...
Egy aprócska észrevételt még hadd fűzzek hozzá! Az affiliate program üzemeltetésének befejezését minden előzmény nélkül jelentette be a Vodafone, így annak okát nem tudjuk. Én viszont eléggé sérelmeztem, hogy egyes weboldalak működésében a Google webmester eszközökben látható tájékoztatás alapján hibát okozott a program. A problémát a férjem jelezte a Vodafone-nak, de mielőtt megoldást találtak volna a problémára, a Vodafone Affiliate Program a mai nappal megszűnt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése