2016. május 21., szombat

Terméktesztelés: Ezúttal Pécsi sört kóstolunk!

Megint bejutottunk a tesztelők csapatába! Nagyon örülök, mert régóta nem fogyasztottunk alkoholt, pont itt az ideje, ránk fér egy kis lazítás! Ezúttal nem hozták házhoz a tesztelendő terméket, el kellett menni érte a postára. Ez legyen a legnagyobb bajunk! :)

(Bicajozás előtt természetesen nem bontottuk fel a kartont)
Egy karton sört kaptunk, méghozzá Pécsi sört. Sosem ittam még, nem is hallottam róla, pedig 1923-as recept alapján készítik ezt a sört, méghozzá Magyarország legrégebb óta működő sörgyárában: a Pécsi Sörfőzdében.

Szerintem én eléggé márka hű vagyok, ha valami jó, akkor nem feltétlenül keresem az újat, de ez a sör most meglepett. Bár itthon is megvannak a kedvenceim, eddig egyedül Görögországban ittunk olyan sört, aminek nem volt keserű mellékíze. Nekem ez az első olyan sör, ami hazai, és nem érzem a keserű mellékízét.

Egészségetekre!
Jól behűtve kóstoltuk meg először, ebéd után, és nagyon ízlett, tényleg még meg is lepődtünk, hogy sörben tudnak nekünk ilyen újat mutatni! A hétvégén megkínáljuk a szomszédainkat is! Ha szeretnél részt venni hasonlóban, a terméktesztelésről itt olvashatod el a korábbi cikkeket, ha pedig az a cég érdekel, aki az ingyen sört adta tesztelésre, róluk itt olvashatsz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése