2016. július 12., kedd

Kifizetési gondok a JTN Panel háza táján!


Mielőtt bárki átverésre gyanakodna, szeretném jelezni, hogy a JTN Panel nekem már fizetett! Aki ezt nem hiszi el, ne is olvasson tovább!

 Most megint elértem a kifizetési határt, de a pont beváltáskor az alábbiakat olvasom:
"Jelen pillanatban technikai probléma áll fenn a Paypal rendszerén keresztül történő kifizetések esetében, így a kifizetési határidő 45 napra növekedett. A JTN Panel és a Paypal közösen dolgoznak a probléma elhárításán. Szíves elnézését kérjük az okozott kellemetlenségért.

Mindeközben a Skrill rendszerén keresztül történő jutalom kifizetéseket két héten belül tudjuk teljesíteni. Amennyiben Ön már benyújtotta kifizetési igényét a Paypal rendszerén keresztül, lehetősége van új kérvényt benyújtani a Skrill rendszerén keresztüli jutalom kifizetésre."
Sajnos már több hete ez olvasható a kifizetésnél, ezért - bár nem szeretem az ilyet - most regisztráltam a javasolt Skrill rendszerbe, hogy azon keresztül elküldethessem a pénzt, és leírhassam nektek a tapasztalataimat.


A Skrill angol nyelvű, de a regisztráció első szakasza kb. 5 percet vett igénybe. Emiatt nem esett le a karikagyűrű az ujjamról. Az adataim kitöltésénél elakadtam, mert sehol nem találtam az IBAN számot, amit meg kell adnom. Az IBAN szám a bankszámlaszámod nemzetközire átírva, vagyis négy karakter + a 3 x 8 jegyű bankszámlaszámod.

Az első két karakter az ország azonosító: HU, ez ok. De a következő kettőt, ami valami ellenőrző szám, azt nem találtam. Végül ezzel az ügyes kalkulátorral sikerült kibogózni. Ezzel ugyan megtörtént a regisztráció,

de sajnos rosszt hírt kell közölnöm!

Miután regisztráltam a Skrillre, (aminek mellesleg egyszerű, áttekinthető felülete van, azt kell, hogy mondjam, nem is olyan rossz!) visszatérve a JTN felületére, ismét megpróbáltam a pontbeváltást, ami gond nélkül meg is történt - látszatra!

Miután egy óriási zöld pipa jelezte a felületen az átutalást, a JTN pontok menüpontra kattintva pontjaim száma nem változott, így az utalás a látszat ellenére nem történt meg, nem is kaptam meg a pénzt!

Írtam nekik egy levelet július 4-én, még nem jött válasz. Ennek ellenére bizakodó vagyok, mert ők már fizettek nekem, ezért egyelőre várok. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, legyünk türelemmel! Meg fogom írni a fejleményeket az ügyben, addig is mindenféle tapasztalatot örömmel fogadok a fentieket illetően!

23 megjegyzés:

 1. Június 30-án kértem ki Paypal-re. Július 2-án jött egy mail, hogy csak 45 nap alatt tudják kifizetni. Ma letelt a 45 nap a pénz sehol. 12-én péteken írtam nekik, hogy lassan letelik a 45 nap, még nem válaszoltak. Remélem nem vernek át. Máshol szinte instant fizetnek, kezd nagyon gyanús lenni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Ashe Corven! Nagyon köszönöm a hozzászólásod és a tapasztalatod! Elég fura, és érthetetlen, ami náluk zajlik, én sem értem. Tudom, sovány vigasz, de azóta engem kifizettek. Itt írtam róla: https://tavmunkahely.blogspot.hu/2016/07/a-jtnpanel-betartotta-az-igeretet.html

   Kérlek, ha végül te is megkapod a pénzed, jelezd nekünk! De ugyanezt kérem abban az esetben is, ha ez nem történne meg - én bizakodó vagyok!

   A pontszámaid megvannak?

   Törlés
  2. Sziasztok :) hasonló tapasztalatom van , kb fél éve kértem ki az első összegyűjtöttemet Paypal-ra.
   Miután én is a 45 nap utánról kaptam egy tájékoztatást tőlük, keresgettem, s ráakadtam erre a hírre . miután a 45 nap jócskán letelt , pénz sehol , és is írtam nekik, azóta is válaszolnak . A pontjaim megvannak most , s néha kapok is kérdőívet, de akkor most minek töltögessünk ???

   Törlés
  3. Szia!:) Teljesen igazad van, én ha bárhol ilyet tapasztalok, a kifizetési határ elérése után semmit nem töltök tovább addig, amíg meg nem érkezik meg a pénz. Eddig én sehol nem tapasztaltam átverést, ezért csak bíztatni tudlak, hogy írj nekik újra és újra! Nem csak azért, hogy megkapd a pénzed, hanem azért is, mert ha sok ilyen levelet kapnak, a sok panasz miatt előbb-utóbb változtatniuk kell, mert sok a reklamáció! Téged is kérlek, hogy ha megkapod a pénzt, kérlek, jelezd a többiek megnyugtatására! Előre is köszönjük! :)

   Törlés
 2. Sziasztok!
  Olyan kerdesem lenne hogy esetleg tudtok még ezekívul ilyen oldalt ahol fizetnek ?
  koszonom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Csilla! A blogon számos hasonló oldalról leírtam már a tapasztalataimat, azt javaslom, kukkants be a "Kipróbáltam" menüpontba: http://tavmunkahely.blogspot.hu/p/linkek.html

   Törlés
 3. Sziasztok! 2017.05.29.-én kiutaltam a pontjainak a PayPalra. Rendben ki is utalták,de a PayPal számlámra még nem érkezett még, és semmi problémát nem jelentettek.Szrintetek mi lehet az oka? A KTM kapcsolatba is írtam már,de válasz sehol. Ha tudtok valamit legyszives jelezzék. Köszönöm

  VálaszTörlés
 4. Sziasztok! 2017.05.29.-én kiutaltam a pontjainak a PayPalra. Rendben ki is utalták,de a PayPal számlámra még nem érkezett még, és semmi problémát nem jelentettek.Szrintetek mi lehet az oka? A KTM kapcsolatba is írtam már,de válasz sehol. Ha tudtok valamit legyszives jelezzék. Köszönöm

  VálaszTörlés
 5. Sziasztok,.2017.05.29.-én kiutaltam a PayPalra a pontjainak ami meg is történt,de még nem érkezett még. Mi lehet az oka? A válaszokat előre is köszönöm.

  VálaszTörlés
 6. Sziasztok!1 éve várok az átutalásra skrill számlámra,sehol semmi,válaszra sem méltatnak
  következetesen töltöm ki a kérdőíveket,lassan megint elérem az 1000 pontot
  írtam az anya vállalatnak,de ők sem válaszoltak,írtam a FB-ra is,ott sincs válsz
  van valakinek tippje,hogyan tovább?

  VálaszTörlés
 7. Sziasztok!Én 2017.Június 30-án kértem ki a pénzt paypalra.Már rég letelt a 45 nap.Azóta írtam nekik 2×is,de ugyanazt a válasz kaptam,hogy 45 nap.Hát komolyan mondom,hogy felháborító,hogy ilyen hitegetések vannak,meg átverések!Az ember igyekszik egy kis + pénzt keresni,de ez sem jön össze.Nem is tudom kihez kéne fordulni,hogy ilyeneket ne tudjanak feltenni az internetre?

  VálaszTörlés
 8. Itt se fizetnek, rohadékok

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Két nappal ezelőtt írtak, hogy megérkezett a kifizetési kérelmem (ez több mint két hónapja volt); képesek voltak leírni, hogy a technikai hiba miatt 45 nap a kifizetési határidejük, úgy, hogy az igénylés és a befogadás között 60 nap telt el. Mondjuk én már teljesen lemondtam róla, kb. 2 hónap múlva írok megint, hogy mi a helyzet.

   Törlés
 9. Én skrillre kértem azt mondták 14 nap. A pontjaim nullázódtak de pénzt nem utaltak már 50 napja. A más cégek 1 nap mulva utaltak. A jtn panel egy komolytalan cég. Nem is töltök azóta kérdőiívet nekik. Szélhámosok.

  VálaszTörlés
 10. 50 napja nem fizetnek skrillre. Azt mondták 14 nap. Levélre sem válaszolnak. A jtn panel egy komolytalan szélhámos cég. Már nem sokat várok és feljelentem őket. Senki ne töltsön nekik kérdőívet.

  VálaszTörlés
 11. Sziasztok!Én is kértem kifizetést a JNT-től, de még semmi.Amúgy elég csak megadnom a Paypal emailcímemet és kész?A Paypal-en belül nem kell a pénzt kérvényezni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem kell semmit kérvényezni, csak a JTN felületén. :)

   Törlés
 12. Sziasztok!Én is kértem kifizetést a JNT-től, de még semmi.Amúgy elég csak megadnom a Paypal emailcímemet és kész?A Paypal-en belül nem kell a pénzt kérvényezni?

  VálaszTörlés
 13. Sziasztok!
  Én már több, mint 60 napja kértem a JTN panel felületén a kifizetést. Az 1000 pontot rögtön le is vonta, de még mindig nem kaptam meg a pénzem. Az oldalukon azt írják, hogy 14 nap a határidő. Azóta kétszer is írtam nekik, de még csak válaszra sem méltattak. :(
  Kérdőívet kapok tőlük, pár napja is kaptam és becsülettel kitöltöttem.

  Még bízom bennük, hogy megjön a pénzem, de egyre kisebb esélyt látok. :(

  VálaszTörlés
 14. Már egy éve semmmi utalás,kérdőíveket nem küldenek nem is tölteném ki!
  Ja igyekeztek feltörni a fiókomat,törölték az igénylésemet....Applikáltam a kezdetkor.
  4

  VálaszTörlés
 15. Én folyóév júl 04-én kértem a kifizetést, az 1000 pontot levonta. Semmi visszajelzés, és paypal utalás sem történt. 09.13 van.

  VálaszTörlés
 16. Sziasztok! Én szeptember 7-én kértem a kifizetést. Több cégnél vagyok, akik küldték is a pénzt, de a jtn még nem, írtam hát nekik, eddig semmi válasz. Remélem nektek fizettek

  VálaszTörlés
 17. Sziasztok!
  Egy kis segítsegre lenne szükségem.
  Összegyűlt az 1000 pontom, meg is adtam a paypalhoz tartozó e-mailem de mikor kijelölném a pontokat azt irja ki hogy: "Túllépte a rendelkezésre álló maximális jutalompontokat.", de nem történik semmi. Ilyenkor mit tudok tenni? :(
  Előre is köszi a segítséget.😊

  VálaszTörlés