Kifizetési gondok a JTN Panel háza táján!


Mielőtt bárki átverésre gyanakodna, szeretném jelezni, hogy a JTN Panel nekem már fizetett! Aki ezt nem hiszi el, ne is olvasson tovább!

 Most megint elértem a kifizetési határt, de a pont beváltáskor az alábbiakat olvasom:
"Jelen pillanatban technikai probléma áll fenn a Paypal rendszerén keresztül történő kifizetések esetében, így a kifizetési határidő 45 napra növekedett. A JTN Panel és a Paypal közösen dolgoznak a probléma elhárításán. Szíves elnézését kérjük az okozott kellemetlenségért.

Mindeközben a Skrill rendszerén keresztül történő jutalom kifizetéseket két héten belül tudjuk teljesíteni. Amennyiben Ön már benyújtotta kifizetési igényét a Paypal rendszerén keresztül, lehetősége van új kérvényt benyújtani a Skrill rendszerén keresztüli jutalom kifizetésre."
Sajnos már több hete ez olvasható a kifizetésnél, ezért - bár nem szeretem az ilyet - most regisztráltam a javasolt Skrill rendszerbe, hogy azon keresztül elküldethessem a pénzt, és leírhassam nektek a tapasztalataimat.


A Skrill angol nyelvű, de a regisztráció első szakasza kb. 5 percet vett igénybe. Emiatt nem esett le a karikagyűrű az ujjamról. Az adataim kitöltésénél elakadtam, mert sehol nem találtam az IBAN számot, amit meg kell adnom. Az IBAN szám a bankszámlaszámod nemzetközire átírva, vagyis négy karakter + a 3 x 8 jegyű bankszámlaszámod.

Az első két karakter az ország azonosító: HU, ez ok. De a következő kettőt, ami valami ellenőrző szám, azt nem találtam. Végül ezzel az ügyes kalkulátorral sikerült kibogózni. Ezzel ugyan megtörtént a regisztráció,

de sajnos rosszt hírt kell közölnöm!

Miután regisztráltam a Skrillre, (aminek mellesleg egyszerű, áttekinthető felülete van, azt kell, hogy mondjam, nem is olyan rossz!) visszatérve a JTN felületére, ismét megpróbáltam a pontbeváltást, ami gond nélkül meg is történt - látszatra!

Miután egy óriási zöld pipa jelezte a felületen az átutalást, a JTN pontok menüpontra kattintva pontjaim száma nem változott, így az utalás a látszat ellenére nem történt meg, nem is kaptam meg a pénzt!

Írtam nekik egy levelet július 4-én, még nem jött válasz. Ennek ellenére bizakodó vagyok, mert ők már fizettek nekem, ezért egyelőre várok. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, legyünk türelemmel! Meg fogom írni a fejleményeket az ügyben, addig is mindenféle tapasztalatot örömmel fogadok a fentieket illetően!

51 megjegyzés:

  1. Június 30-án kértem ki Paypal-re. Július 2-án jött egy mail, hogy csak 45 nap alatt tudják kifizetni. Ma letelt a 45 nap a pénz sehol. 12-én péteken írtam nekik, hogy lassan letelik a 45 nap, még nem válaszoltak. Remélem nem vernek át. Máshol szinte instant fizetnek, kezd nagyon gyanús lenni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ashe Corven! Nagyon köszönöm a hozzászólásod és a tapasztalatod! Elég fura, és érthetetlen, ami náluk zajlik, én sem értem. Tudom, sovány vigasz, de azóta engem kifizettek. Itt írtam róla: https://tavmunkahely.blogspot.hu/2016/07/a-jtnpanel-betartotta-az-igeretet.html

      Kérlek, ha végül te is megkapod a pénzed, jelezd nekünk! De ugyanezt kérem abban az esetben is, ha ez nem történne meg - én bizakodó vagyok!

      A pontszámaid megvannak?

      Törlés
    2. Sziasztok :) hasonló tapasztalatom van , kb fél éve kértem ki az első összegyűjtöttemet Paypal-ra.
      Miután én is a 45 nap utánról kaptam egy tájékoztatást tőlük, keresgettem, s ráakadtam erre a hírre . miután a 45 nap jócskán letelt , pénz sehol , és is írtam nekik, azóta is válaszolnak . A pontjaim megvannak most , s néha kapok is kérdőívet, de akkor most minek töltögessünk ???

      Törlés
    3. Szia!:) Teljesen igazad van, én ha bárhol ilyet tapasztalok, a kifizetési határ elérése után semmit nem töltök tovább addig, amíg meg nem érkezik meg a pénz. Eddig én sehol nem tapasztaltam átverést, ezért csak bíztatni tudlak, hogy írj nekik újra és újra! Nem csak azért, hogy megkapd a pénzed, hanem azért is, mert ha sok ilyen levelet kapnak, a sok panasz miatt előbb-utóbb változtatniuk kell, mert sok a reklamáció! Téged is kérlek, hogy ha megkapod a pénzt, kérlek, jelezd a többiek megnyugtatására! Előre is köszönjük! :)

      Törlés
    4. Tisztelt Névtelen!

      Ön rosszabb helyzetben van, mint én! Én "csak" szeptember 1.óta várok a pénzemre!! Én nem voltam annyira türelmes, mint Ön! Én Pécsen felhívtam a fogyasztóvédelmi felügyelőséget (november 16-án), ahol kaptam egy központi számukat, ami a következő: Állítólag Bulgária a központjuk.
      Ezen e címen írtam levelet nekik. Még ugyan választ nem kaptam, (2 napja), de ha úgy gondolja, írjon nekik, vagy/és vegyük fel a kapcsolatot egymással, hiszen egy az érdekünk: Címem: ticsek@gmail.com

      Átküldöm Önnek, ami talán fontos lenne:

      Állítólag az info@magyarefk.hu címen lehet jelezni a jtn panel átverés gyanúját. Én ezt a címet pécsen, a Fogyasztóvédelmi felügyelőségtől kaptam Kelemen Viktória asszonytól. Én még pénteken írtam a fenti info.... stb. címre, ugyan még vasárnap van, de nem kaptam választ. Hasonló cipőbe járok mint Ön, --- ugyan nekem "még" csak szeptember 1. óta igérgetnek.
      Kérem, ha gondolja keressen fel, talán ketten, vagy még többen többre jutnánk.
      Hátha a becsületesen kitöltött kérdőívek miatt, megkaphatnánk a beígért mézesmadzagot.
      Várom a jelentkezését a ticsek@gmal.com oldalamon.
      Köszönettel egy sorstárs: Bathó Ilona

      Törlés
  2. Sziasztok!
    Olyan kerdesem lenne hogy esetleg tudtok még ezekívul ilyen oldalt ahol fizetnek ?
    koszonom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Csilla! A blogon számos hasonló oldalról leírtam már a tapasztalataimat, azt javaslom, kukkants be a "Kipróbáltam" menüpontba: http://tavmunkahely.blogspot.hu/p/linkek.html

      Törlés
  3. Sziasztok! 2017.05.29.-én kiutaltam a pontjainak a PayPalra. Rendben ki is utalták,de a PayPal számlámra még nem érkezett még, és semmi problémát nem jelentettek.Szrintetek mi lehet az oka? A KTM kapcsolatba is írtam már,de válasz sehol. Ha tudtok valamit legyszives jelezzék. Köszönöm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ildikó!
      kérem a ticsek@gmail.com -on jelezzen vissza nekem. Infrmációim vannak!!
      Köszönöm: Bathó Ilona

      Törlés
  4. Sziasztok! 2017.05.29.-én kiutaltam a pontjainak a PayPalra. Rendben ki is utalták,de a PayPal számlámra még nem érkezett még, és semmi problémát nem jelentettek.Szrintetek mi lehet az oka? A KTM kapcsolatba is írtam már,de válasz sehol. Ha tudtok valamit legyszives jelezzék. Köszönöm

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok,.2017.05.29.-én kiutaltam a PayPalra a pontjainak ami meg is történt,de még nem érkezett még. Mi lehet az oka? A válaszokat előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok!1 éve várok az átutalásra skrill számlámra,sehol semmi,válaszra sem méltatnak
    következetesen töltöm ki a kérdőíveket,lassan megint elérem az 1000 pontot
    írtam az anya vállalatnak,de ők sem válaszoltak,írtam a FB-ra is,ott sincs válsz
    van valakinek tippje,hogyan tovább?

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok!Én 2017.Június 30-án kértem ki a pénzt paypalra.Már rég letelt a 45 nap.Azóta írtam nekik 2×is,de ugyanazt a válasz kaptam,hogy 45 nap.Hát komolyan mondom,hogy felháborító,hogy ilyen hitegetések vannak,meg átverések!Az ember igyekszik egy kis + pénzt keresni,de ez sem jön össze.Nem is tudom kihez kéne fordulni,hogy ilyeneket ne tudjanak feltenni az internetre?

    VálaszTörlés
  8. Itt se fizetnek, rohadékok

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Két nappal ezelőtt írtak, hogy megérkezett a kifizetési kérelmem (ez több mint két hónapja volt); képesek voltak leírni, hogy a technikai hiba miatt 45 nap a kifizetési határidejük, úgy, hogy az igénylés és a befogadás között 60 nap telt el. Mondjuk én már teljesen lemondtam róla, kb. 2 hónap múlva írok megint, hogy mi a helyzet.

      Törlés
  9. Én skrillre kértem azt mondták 14 nap. A pontjaim nullázódtak de pénzt nem utaltak már 50 napja. A más cégek 1 nap mulva utaltak. A jtn panel egy komolytalan cég. Nem is töltök azóta kérdőiívet nekik. Szélhámosok.

    VálaszTörlés
  10. 50 napja nem fizetnek skrillre. Azt mondták 14 nap. Levélre sem válaszolnak. A jtn panel egy komolytalan szélhámos cég. Már nem sokat várok és feljelentem őket. Senki ne töltsön nekik kérdőívet.

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok!Én is kértem kifizetést a JNT-től, de még semmi.Amúgy elég csak megadnom a Paypal emailcímemet és kész?A Paypal-en belül nem kell a pénzt kérvényezni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kell semmit kérvényezni, csak a JTN felületén. :)

      Törlés
  12. Sziasztok!Én is kértem kifizetést a JNT-től, de még semmi.Amúgy elég csak megadnom a Paypal emailcímemet és kész?A Paypal-en belül nem kell a pénzt kérvényezni?

    VálaszTörlés
  13. Sziasztok!
    Én már több, mint 60 napja kértem a JTN panel felületén a kifizetést. Az 1000 pontot rögtön le is vonta, de még mindig nem kaptam meg a pénzem. Az oldalukon azt írják, hogy 14 nap a határidő. Azóta kétszer is írtam nekik, de még csak válaszra sem méltattak. :(
    Kérdőívet kapok tőlük, pár napja is kaptam és becsülettel kitöltöttem.

    Még bízom bennük, hogy megjön a pénzem, de egyre kisebb esélyt látok. :(

    VálaszTörlés
  14. Már egy éve semmmi utalás,kérdőíveket nem küldenek nem is tölteném ki!
    Ja igyekeztek feltörni a fiókomat,törölték az igénylésemet....Applikáltam a kezdetkor.
    4

    VálaszTörlés
  15. Én folyóév júl 04-én kértem a kifizetést, az 1000 pontot levonta. Semmi visszajelzés, és paypal utalás sem történt. 09.13 van.

    VálaszTörlés
  16. Sziasztok! Én szeptember 7-én kértem a kifizetést. Több cégnél vagyok, akik küldték is a pénzt, de a jtn még nem, írtam hát nekik, eddig semmi válasz. Remélem nektek fizettek

    VálaszTörlés
  17. Sziasztok!
    Egy kis segítsegre lenne szükségem.
    Összegyűlt az 1000 pontom, meg is adtam a paypalhoz tartozó e-mailem de mikor kijelölném a pontokat azt irja ki hogy: "Túllépte a rendelkezésre álló maximális jutalompontokat.", de nem történik semmi. Ilyenkor mit tudok tenni? :(
    Előre is köszi a segítséget.😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is sokat szórakoztam vele... 1-et kell beírni mert az 1000 pontot veszi egy egységnek

      Törlés
    2. Kedves Unknown! Nekem is ugyanez a problémám. Valaki tudna nekünk ebben segíteni? Szerintetek írnunk kéne nekik e-mailt? Arra meg úgy sem válaszolnak egyhamar...

      Törlés
  18. Hello!
    Én hasonlóképp jártam, ahogy az előző hozzászóló. Megpróbáltam Paypal-ra kiutaltatni, de kiírta, hogy túlléptem valamit.
    8 napja próbálok kommunikálni a JTN-nel a saját oldalukon keresztül, gmail-en és persze írtam Fb-on is.....
    És persze jönnek a a kérdőívek folyamatosan... Már nem tudom mit írjak nekik, hogy választ avagy segítséget kapjak.
    Nem lehet hivatkozni valamilyen jogszabályra, hogy utalják a pénzt, ha már ennyi időt töltöttünk a kérdőíveik kitöltésével?

    VálaszTörlés
  19. Fizetett valaha , valakinek a JTN egyáltalán ? Eddig mindenki csak arról írt, hogy nem.Hamarosan én is elérem az 1000 pontot. De ha nem fizetnek, akkor nem foglalkozom vele tovább.

    VálaszTörlés
  20. 2019 jan. 17. -én kértem 1000 pont beváltását!Még ma is azt írják, hogy nem vagyok a listán, nem kértem kifizetést!Visszaigazoló emailt megkaptam, pontjaimat ezerrel csökkentették, pénz sehol!Hazug tróger banda, ahol csak tudom, mindenhol leírom!

    VálaszTörlés
  21. Sziasztok!

    Nekem egyszer 2016-ban utalt a jtnpanel...Akkor is valami iszonyatosan nagy csúszással az emlékeim szerint...
    Most viszont már nekem sem és nem is reagál az emailekre...

    VálaszTörlés
  22. Üdvözlet mindenkinek!
    Van már valakinél valamilyen fejlemény?Én is kipróbáltam a paypal kifizetést.Ezer éve tagja vagyok,az idén összejött a pont.De,ahogy olvasom,én is az "átvertek" közé tartozom.

    VálaszTörlés
  23. Sziasztok...
    Ma megérkezett a várt pénz.

    Jeleztek hogy elutalták kb másfél hónap után.
    De megjött.
    Paypalon belül gépen( telo nem jelzi ezt az opciót) engedélyeznem kellett a pénz fogadását és voila....megjött😊😊😊😊

    VálaszTörlés
  24. Szép napot. Én meg ki sem tudom kérni.
    Valamit biztos nem jól csinálok.

    VálaszTörlés
  25. Sziasztok!
    Lenne egy óriási probléma. Korábban háromszor kifizetett, először 2016-ban három hónapnyi cirkusz után, majd több mint egy évig nem használtam az oldalt. 2018-ban is nagy nehezen kifizetett, de már nem forintba küldte a 7600 forintot, hanem 24 eurót, tavaly 2019 nyarán 45 nap után kifizetett harmadszorra. Egy fél év alatt összejött az újabb 1000 pont, és 2020 január 7-én kikértem. Kétszer írtam nekik levelet februárban, hogy mikorra várhatom. Legyek türelemmel hamarosan fizetnek. Eltelt tegnap 52 nap, és a JTNresearch oldalára írtam és levelet is küldtem. A mai napon a magyar felület nem létezik többé. Az angol, lengyel, bolgár felület továbbra is él, de onnan nem enged belépni. Szándékosan nekünk Magyaroknak nem akarnak fizetni, nem hiszem, hogy miattam törölték, hiszen korábban is reklamáltam a pénz miatt, ez lett volna a negyedik fizetésem itt.
    Ez fogadott, vpn-n keresztül is megnéztem.
    "Invalid website
    Either the website is stopped or the requested domain name is not configured for any website: https://hu.jtnpanel.com:443/
    If you're an administrator of this site, you need to go to Sites and make sure the following domain name is configured either in the site properties or a domain alias of a running web site: hu.jtnpanel.com:443"

    Próbáljatok már nekik írni, nem létezik, hogy csak én csinálom ezt az oldalt.
    https://jtnresearch.com
    jtn-rfq@jtnresearch.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így jártam, több éva bagyok tag, háromszor volt kifizetésem, most is lenne egy, de már nem lehet belépni, bár a kérdőíveket még ki lehet tölteni, de utána a saját számlámra már nem enged belépni. Én a servicehu@jtnpanel.com-ra írtam, de semmi válasz

      Törlés
    2. Igen, a Magyar oldal nem töltődik be nekem sem!

      Törlés
  26. Nekem se tölti be a magyar oldalt, de a kérdőívek jönnek, pedig most értem el az 1000pontot, de az oldal 444error ír ki

    VálaszTörlés
  27. Ma március 12-én adott kérdőívet,festékekről, ki is töltöttem,sikeres volt a kitöltés,de a főoldal nem jött be a kérdőív után megint!

    VálaszTörlés
  28. Tegnap festékekről,ma légitársaságokról küldözz a JTN-panel kérdőívet. A mai is sikerült,de The site is off-line due to maintenance. Please come back later.
    A főoldal nem elérhező!

    VálaszTörlés
  29. január 25-én kértem a kifizetést, nekem is azt írták vissza, hogy technikai probléma. Eddig vagy 3x már fizettek.
    főoldal bejön: https://hu.jtnpanel.com/

    VálaszTörlés
  30. Sziasztok engem április 4-én kifizetett, többszöri fenyegetés után, 7558 forintot kértem ki számlára. A tagságomat azóta megszüntettem.

    VálaszTörlés
  31. 2020. január 2.-án kértem ki. Számos levelezésem folyt velük ( mindig válaszoltak) Most utólag azt írták április 20.-án kifizetésre kerül, de sajnos z nem történt meg. Ma megadtam nekik a számlaszámomat és 3 napot adtam nekik a kifizetésre. Ha 3 napon belül nem érkezik meg, vizsgálatot fogok kérni ellenük. Mert ők megkapják az általunk kitöltött kérdőívek után járó fizetésüket, minket meg csak áltatnak. Egyelőre senki ne töltsön ki nekik kérdőívet, így talán kikényszeríthetjük a kifizetéseket, mert akkor ők sem keresnek, ha mi nem dolgozunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Megkaptad? Március óta levelezgetünk, eddig semmi...

      Törlés
  32. Sziasztok!
    2020.márcousában kértem ki, letelt 90 nap, volt pár levelezés, de 2 hete válaszra sem méltatnak.
    Látva, hogy nem vagyok egyedül, ma feljelentettem őket a GVH-nál.
    és rohadjon rájuk az összes kérdőív

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Március óta hitegetnek, én is fontolgatom a feljelentést

      Törlés
  33. 4. hónapja ígérik a kifizetést, többször váltottunk emailt, de még mindig semmi!!!!

    VálaszTörlés
  34. Szevasztok.
    Az alábbiak szerint (amit én küldtem nekik) egyértelmű, hogy csaló banda.
    Nem fizet, de új kérdőívet küld.
    Klesitz Béla
    Győr

    ------------------------
    Hangya Kaktusz
    2020. 07. 17., P, 14:16
    Üdvözletem.
    Paypal 7600 HUF 2020. 05. 29. 8:03 -1000

    Ezt az összeget még nem utalták!!
    Szerintem a 45 nap letelt!



    Várom az utalást.
    Klesitz Béla
    Győr
    (14.15 h.)

    VálaszTörlés
  35. Üdv!
    Mindig hitegetnek és csak akkor fizetnek kb.50.nap múlva,ha megírom,hogy feljelentés teszek ellenük a megfelelő szerveknél,és láss csodát aznap megérkezik a pénzem a PayPal-ra!Sajnos mindig ez van!

    VálaszTörlés
  36. Üdv!
    Mindig hitegetnek és csak akkor fizetnek kb.50.nap múlva,ha megírom,hogy feljelentés teszek ellenük a megfelelő szerveknél,és láss csodát aznap megérkezik a pénzem a PayPal-ra!Sajnos mindig ez van!

    VálaszTörlés
  37. Renata
    2020.augusztus 08-án igényeltem a jutalmat a JTN Paneltől. A mai napig pénz nem érkezett. A reklamáló leveleimre válasz nem jött. Kapott valaki mostanában kifizetést ? Létezik még egyáltalán ez a cég ?

    VálaszTörlés