Windows 10 - ma még ingyenes!

Ma jár le a határideje annak a lehetőségnek, hogy a Windows operációs rendszert használó felhasználók ingyen frissíthessenek Windows 10-re. Mindenki nyugodjon meg, a frissítés nem csak a jogtiszta Windows használóknak megengedett! Vagyis aki időben cselekszik, megkapja ingyen a Windows 10-et, most még az ejnye-bejnye is elmarad azoknak, akik az előző verzió másolatát használták!

A Windows 10 szimpatikus asztala
Holnaptól már csak a Windows 10-et futtató kütyük vásárlásával tudsz majd hozzájutni az utolsó Windows oprendszerhez, vagy külön meg kell majd vásárolni azt.

A Windows 10 tavaly, azaz 2015. július 29-én jelent meg, és azóta keresi a felhasználókat, akik hajlandóak számítógépükre telepíteni az új rendszert. A régiek közül a legnépszerűbb a Windows XP volt, amit a cég már nem frissít, így az elavultnak minősül, ami annak biztonságát illeti. Ha ilyened van, válj meg tőle, amilyen gyorsan csak lehet, mert előbb-utóbb rámehet a géped!

Ha nem sietsz, már csak ezt fogod látni!
A Windows 10-et itt lehet letölteni, de igyekezz, mert már csak kevesebb, mint egy fél órád maradt! Akinek Win7 vagy Windows 8 rendszer van a gépén, itt talál információt arról, hogyan tud a Windows 10-re frissíteni. (Szerintem egyébként úgyis lesz egy kis hosszabbítás...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése