2017. április 9., vasárnap

Új 5 eurós utalványok az I-Say háza táján!

Az i-Say PayPal-on keresztül történő fizetésére még mindg várni kell. Korábban volt egy ilyen kezdeményezés, de ismeretlen okból hamar meg is szűnt. Az i-Say mégis azt ígérte, hogy a jövőben lesz PayPal lehetőség a kifizetésekre. Ez már elég régen volt, kezdem azt hinni, hogy nem lesz belőle semmi. De hagyjuk egy kicsit a PayPalt!

Az i-Say most új, 5 eurós utalványokat vezetett be a pontjaidért beváltható jutalékok fajták közé! Ez a lehetőség a tájékoztatásuk szerint csak május 31-ig vehető igénybe, vagyis addig tudod beváltani a pontjaidat az új utalványokra!


Nagyon mozgolódik a vállalat, ezért én úgy látom, hogy a jövőben további kifizetési lehetőségeket is remélhetünk tőlük! Szerintem az 5 eurós Media Markt, vagy az 5 eurós IKEA utalvány nagyon tuti jutalom, hisz manapság minden embernek szüksége van az adathordozókra, adattárolókra hogy csak az alapokat említsem. Ezek az utalványok  hozzájárulnak egy ilyen vásárláshoz!

Korábban már volt egy újítása a cégnek, mely szerint bevezették az ún. Mastercard E-utalványt. Ezt egy az egyben úgy kell elképzelni, mintha egy egyszer használatos bankkártyád lenne. Mármint többször is használhatod a rajta lévő fedezetet, de mivel az egy kis összeg, ezért valószínűleg nem lesz nehéz egyszerre elkölteni! Én az E-bayen vásároltam le az E-utalvánnyal szerzett pénzt, mivel euróban kapod meg a bankkártyához tartozó összeget. Sajnos a bankkártyához tartozó virtuális számládon nem halmozható a pénz, így ha a legközelebbi kifizetéskor ismét ilyet kérsz, akkor az nem vonódik össze az előző összeggel. A levásárlásnak egyébként van is egy határideje!

Szóval nem kell megijedni egyik új kifizetési lehetőségtől sem, sőt! Én külön örülök neki! Egyedül az nem tetszik, hogy kb. 2 órás keresgélés után jöttem rá, hogy az Ebay lesz a megoldás az összeg elkölthetőségére, mivel sehol nem fogadták el, ahol egyébként vásárolni szerettem volna.

Az i-Say-ről itt írtam korábban! Az új utalványokkal kapcsolatban örömmel venném a tapasztalataitokat! Főleg az érdekelne, hogy találtál-e olyan webshopot, ahol a Mastercard E-utalvány levásárolható. Előre is köszönök minden segítséget! Sok kérdőívet, sok pontot mindenkinek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése