2017. május 10., szerda

Jó hír kérdőíves-utalványos ügyben!

A korábbi rossz hír után most jöjjön egy nagyon jó hír! Bár az ebolt.hu továbbra sem elérhető, a múltkori elakadt pontbeváltás végül sikeres volt az Állati Fincsi webáruházban. Az adunkavelemenyere.hu munkatársai pillanatok alatt reagáltak és intézkedtek is az ügy kapcsán! Visszajelzésükben egy akkori, újbóli próbálkozásra kértek, ami végül sikeres volt!

Bár az allatifincsi.hu weboldal működése hagy némi kívánnivalót maga után, a pontbeváltás végülis sikeres volt! Úgyhogy örömmel jelentem, immár az adunkavelemenyere.hu mindkét partnerét letesztelük és működik!!!

Pontosabban az ebolttal megszakadt a piackutató cég partneri kapcsolata, de a jó híreket mégis tudom fokozni, mert a kiesett cég helyére új partnercég lépett, aki nem más, mint az eMAG! Ez annyit jelent, hogy mostantól az összegyűjtött pontszámaidat náluk is beválthatod!!

Itt lehet 2500 forintos eMAG utalványhoz jutni!
Az adunkavelemenyere.hu új partnere és a felület, ahol utalványt lehet rendelni.
Mostantól tehát az eMAG webáruházban is le lehet vásárolni a kérdőívekért gyűjtött pontszámaidat, ha a náluk levásárolható 2500 Ft értékű utalványra váltod be a pontjaidat! Ez azért nagyszerű, mert az eMAG elég átfogó termékpalettával rendelkezik, így a konyhai gépektől kezdve az elektronikai kütyükön át a kertészeti eszközökig nagyon sok mindenre be fogod tudni váltani a pontszámaidat, vagy legalábbis enyivel olcsóbban fogsz tudni megvenni ezt-azt a webáruházból!

...mondtam én, hogy jó hírem van! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése