trnd.hu - otthoni terméktesztelés

A trnd Magyarország stratégiája és működése az összes általam ismert alkalmi távmunkát adó cégtől eltér. Ők a kérdőívezéshez hasonlóan a regisztrált "ügyfeleikből" szemezgetnek. A feltételeiknek megfelelő, a tervezett kampányukhoz szükséges korú, nemű, stb. tagoknak meghívót küldenek bizonyos projektekre. A meghívott fél eldöntheti, részt kíván-e venni az adott projektben.

Minden egyes projekt egy termék tesztelését jelenti. A termék tesztelése pedig annyit jelent, hogy miután regisztrálunk, több hétre, vagy akár hónapra rá megkapjuk a soron következő projekt meghívóját. Nem minden projekthez kapunk meghívót, ez az érdeklődési körünktől, megadott adatainktól, stb. függ.
Oral-B elektromos fogkefe és szóróanyagai
Tulajdonképpen több szűrőn kell átesni, mert miután regiztünk:
  1. Meghívót kell kapnunk, ami a megadott adatainktól függ.
  2. A meghívóra - amennyiben érdekel az induló projekt - reagálnunk kell.
  3. Ezután dől el, hogy a trnd.hu -t megbízó cég beválogat-e minket is az induló projektbe.
Ha minden szűrőn sikeresen átestünk, kapunk egy értesítést, hogy gratulálnak és üdvözölnek a projekt résztvevőjeként. Ezután postán kiküldik az előzőleg leírtakban ígért terméket a hozzá tartozó termék tájékoztatóval.

A történet itt nem ért véget, hiszen mi még semmit nem csináltunk, de a termék már nálunk van. Itt jövünk mi a képbe! A termékből általában többet is küldenek. A csomag átvételekor megkezdődik a küldetésünk:
  1. próbáljuk ki a terméket
  2. írjuk meg a trnd.hu -nak az ŐSZINTE! véleményünket
  3. beszéljünk másnak is a termékről, ha érdekli, adjunk neki is belőle
  4. a projekt közben, ill. annak zárásaként töltsük ki a kapott kérdőíveket, amiket e-mailben kapunk.
Gyakorlatilag mindössze aktívnak kell lenni mind a trnd.hu oldalán, mind a saját társaságodban, Interneten, mindenhol. Ahogy lehetőséged engedi, mindenütt beszélned kell a termékről és ajánlani azt. Ez lenne a terméktesztelés. Itt tehát nincs fizetés, helyette terméket kapsz ingyen, kipróbálásra és terjesztésre. Ez ha úgy tetszik, egyfajta barter...

Én eddig az alábbi termékek tesztelésére kaptam meghívót:
  • Dreher sör
  • Dove sampon és balzsam
  • Oral-B elektromos fogkefe
A fentieken kívül természetesen több meghívót is kaptam, de volt, amelyik projekt nem érdekelt, ill. volt, amelyikbe nem válogattak be. Ha érdekel a trnd Magyarország által ajánlott terméktesztelés lehetősége, írj nekem (képernyő jobb, felső oldala), hogy szeretnél egy meghívót a trnd-re!
Ingyen sör a munkánkért
Van egy másik, a trnd-hez nagyon hasonló weboldal, ahol szintén termékeket lehet tesztelni, ám ott csak "egy falat" termékmintákat küldenek a tesztelőknek. Az Everyday me közösségi oldalnak semmi köze a távmunkához, a terméktesztelés náluk mindössze annyit jelent, hogy időközönként lehet jelentkezni felkínált termékek kipróbálására, amiből postán mintát küldenek az érdeklődőknek.

3 megjegyzés:

  1. Miért van az hogy el kezdem kitölteni a kérdőívet és megszakítják hogy nem felel meg az én korcsoportomnak ,majd keresnek másik ajánlatot és hiába vártam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kérdés nagyon jó, ez szerintem se túl korrekt! Bár itt valószínűleg nem a trnd Magyarországra gondoltál, mert náluk termékeket lehet tesztelni (jelenleg is), sajnos tudom, hogy a kérdőíves vállalatok között van, aki ilyen szempontból kissé túlfeszíti a húrt. Ez tényleg elég bosszantó, de sajnos én nem tudom a helyes választ, hisz én is szenvedője vagyok az ilyen kérdőíveknek. Ami engem bosszantani szokott, arról előbb-utóbb leiratkozom, mivel sok ilyen lehetőség van az interneten és csak azokkal foglalkozom, ami megéri a ráfordított időt. Az olyan piackutatókkal pl., amik csak "nyerési lehetőséget" nyújtanak a kitöltött kérdőívekért, alapból nem foglalkozom. Ha bármi egyébben tudok segíteni, nyugodtan írj nekem, de a feltett kérdésedre maga a piackutató cég tud neked válaszolni! :)

      Törlés
  2. Bergerné Rigler Julianna2018. június 13. 10:35

    Szép napot Mindenkinek! :) Én is notórius távmunka kereső vagyok. Engem leginkább a gépelési, adatgyűjtési, adatrögzítő feladatok vonzanak, illetve kisebb szövegek, rövid cikkek írása. Pár éve voltam a Trivago.hu-n, ahol szállásleírásokat, és tartalom aktualizálást csináltam viszonylag jó fizetés kiegészítésként. Aztán megszűntették a magyarok részére ezt a lehetőséget, mert kevesen voltunk és nem érte meg nekik a fordítás. Próbálkoztam én is a gépelő.hu-n, vizsgám csak 1 sikerült, munka pedig semmi. Mivel rehabilitációs ellátott vagyok, fontos, hogy legalább havi 40.000,- forintot tudjak keresni, amihez nem elég a kérdőívezés és egyéb filléres, viszont időigényes tevékenység. Egy csomó helyen regisztrálva voltam és még vagyok is, de hanyagolom őket. Egyedül a Marketagent ami megéri még akkor is, ha nagyon ritkán küld kérdőívet. Ott korrektül fizetnek. A Trnd-n én is ott vagyok, de már nem akarok foglalkozni vele. Rengeteg idő kevés valamiért. Én Tena tisztasági betétet, sört, Ariel mosókapszulát és Lenor öblítőt tesztelhettem. Ahol még csurran-cseppen rengeteg munkával pénzecske és hetente kétszer is ki lehet kérni a pénzt, a nyitvatartás24.hu. Üzletek, cégek magánvállalkozók tevékenységi körét, tevékenység címét, telszámát és nyitvatartási idejét kell bejegyezni megadott űrlap kitöltésével 20,- Ft/db. Sajnos már annyira telített, hogy van olyan nap, amikor összesen tíz db jön össze. Ehhez és a Trivago-hoz hasonló szintén fizető oldalt szeretnék találni. Én nagyon bírom a monotonítást, ha van értelme képes vagyok reggeltől estig kisebb megszakításokkal a gépnél ülni és dolgozni.

    VálaszTörlés